ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Μπορούμε να παράσχουμε σε κάθε Μελετητικό Γραφείο, τεχνικές προδιαγραφές υλικών και εξειδικευμένα υπολογιστικά εργαλεία κατά τη σύνταξη των μελετών.

ΑΠΟΡΙΕΣ.

Αν αναζητάτε κάποια πληροφορία για τα προϊόντα μας, αν θέλετε να μιλήσετε με τους ειδικούς της Ασφάλειας, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Είμαστε σε στενή συνεργασία με μεγάλο αριθμό Μελετητικών Γραφείων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις στα συστήματα Ασφάλειας, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, Ελέγχου Πρόσβασης, Πυρανίχνευσης, Πυρόσβεσης και Ενεργειακού Αυτοματισμού.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας και Ελέγχου. Κατέχει επίσης ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά, με παρουσία 45 ετών, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες, έχοντας παρουσιάσει ένα μακρύ ιστορικό δεσμεύσεων και ατομικών επιτευγμάτων.

Το περιεχόμενο που προσφέρουμε είναι ελεγμένο από την Ομάδα μας και μπορείτε να κάνετε λήψη στον υπολογιστή σας με εγγυημένη ασφάλεια.

Παρέχουμε σε κάθε Μελετητικό Γραφείο, τεχνικές προδιαγραφές υλικών και εξειδικευμένα υπολογιστικά εργαλεία κατά τη σύνταξη των μελετών και ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κατά την εκπόνηση της Μελέτης, βάσει των σχετικών ευρωπαϊκών προτύπων και οδηγιών.

Δέκα εξειδικευμένοι μηχανικοί με εμπειρία, καθημερινά στη διάθεσή σας για συζήτηση και ταχεία επίλυση αποριών, πρόθυμοι να λύσουν όλες τις τεχνικές απορίες σας και να βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.